Literals
- ou:tipoPublicacion
- Article
- bibo:eissn
- 1542-8044
- dcterms:contributor
- Garcia-Segovia P., Garrido M.D., Vercet A., Arboleya J.C., Fiszman S., Martinez-Monzo J., Laguarda S., Palacios V., Ruiz J.
- ou:eid
- 2-s2.0-84902991454
- bibo:doi
- 10.1080/15428052.2014.914813
- dcterms:creator
- GarcĂa-Segovia P.
- bibo:page_range
- 279-293
- dcterms:title
- Molecular Gastronomy in Spain
- fabio:hasPublicationYear
- 2014
- dcterms:publisher
- Journal of Culinary Science and Technology
- vivo:identifier
- 2014-683
- bibo:issn
- 1542-8052
- vcard:url
- ou:urlOrcid
- ou:urlScopus
- ou:vecesCitado
- 14
- bibo:volume
- 12
Inverse Relations
- Has related: ou:tienePublicacion