Literals
- ou:vecesCitado
- 17
- dcterms:publisher
- Food Microbiology
- vivo:identifier
- 2020-3014
- dcterms:contributor
- Benitez-Cabello A., Calero-Delgado B., Rodriguez-Gomez F., Bautista-Gallego J., Garrido-Fernandez A., Jimenez-Diaz R., Arroyo-Lopez F.N.
- dcterms:creator
- Benítez-Cabello A.
- bibo:eissn
- 1095-9998
- fabio:hasPublicationYear
- 2020
- bibo:doi
- 10.1016/j.fm.2020.103497
- bibo:issn
- 0740-0020
- ou:eid
- 2-s2.0-85082762846
- ou:tipoPublicacion
- Article
- dcterms:title
- The use of multifunctional yeast-lactobacilli starter cultures improves fermentation performance of Spanish-style green table olives
- vcard:url
- ou:urlScopus
- bibo:volume
- 91
Inverse Relations
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