@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . ou:vecesCitado "31"; vivo:identifier "2011-161"; ou:urlScopus ; bibo:doi "10.1016/j.foodchem.2010.11.101"; a ou:Publicacion; ou:eid "2-s2.0-78751567982"; bibo:issn "0308-8146"; dcterms:publisher "Food Chemistry"; vcard:url ; ou:tipoPublicacion "Article"; dcterms:contributor "Perez-Palacios T., Antequera T., Duran M.L., Caro A., Rodriguez P.G., Palacios R."; ou:urlOrcid ; fabio:hasPublicationYear "2011"; dcterms:creator "Pérez-Palacios T."; dcterms:title "MRI-based analysis of feeding background effect on fresh Iberian ham"; bibo:page_range "1366-1372"; bibo:volume "126"; ou:bibtex "@article{Pérez-Palacios2011,title = {MRI-based analysis of feeding background effect on fresh Iberian ham},journal = {Food Chemistry},year = {2011},volume = {126},number = {3},pages = {1366-1372},author = {P{\\'e}rez-Palacios, T. and Antequera, T. and Dur{\\'a}n, M.L. and Caro, A. and Rodr{\\'i}guez, P.G. and Palacios, R.}}"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .