@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . bibo:eissn "1947-6345"; dcterms:creator "Tormo M.A."; bibo:page_range "114-118"; ou:urlDialnet ; a ou:Publicacion; bibo:volume "11"; dcterms:publisher "CYTA - Journal of Food"; ou:urlScopus ; dcterms:title "The mechanism of the antioxidant effect of smoked paprika from la Vera, Spain"; vivo:identifier "2013-972"; ou:eid "2-s2.0-84887976481"; bibo:issn "1947-6337"; vcard:url ; ou:tipoPublicacion "Article"; fabio:hasPublicationYear "2013"; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; bibo:doi "10.1080/19476337.2012.700952"; dcterms:contributor "Tormo M.A., Campillo J.E., Vina J., Go Mez-Encinas J., Borras C., Torres M.D., Campillo C."; ou:vecesCitado "2"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion .