@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . ou:vecesCitado "0"; a ou:Publicacion; ou:urlScopus ; dcterms:contributor "Roman V.T., Marin D.M., Coll J.S., Sanchez I.B., Arroyo J.M., Quintero M.P., Marino M.M."; fabio:hasPublicationYear "2019"; dcterms:creator "Román V.T."; dcterms:title "Effects of a protocol of intermittent fasting on body composition and lipids profile in university students"; ou:eid "2-s2.0-85089840765"; ou:tipoPublicacion "Article"; bibo:page_range "157-164"; dcterms:publisher "Archivos Latinoamericanos de Nutricion"; bibo:volume "69"; vcard:url ; bibo:eissn "2309-5806"; bibo:issn "0004-0622"; vivo:identifier "2019-1687"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion .