@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . ou:vecesCitado "0"; dcterms:creator "Gomez-Jimenez M.C."; dcterms:title "Impact of preharvest salicylic acid treatment on phenolic content and antioxidant activity of grape berries"; fabio:hasPublicationYear "2022"; bibo:issn "0567-7572"; a ou:Publicacion; bibo:page_range "81-85"; ou:tipoPublicacion "Conference Paper"; bibo:volume "1344"; bibo:eissn "2406-6168"; dcterms:contributor "Gomez-Jimenez M.C., Briegas B., Camarero M.C., Blanch G.P., del Castillo M.L.R."; vivo:identifier "2022-884"; dcterms:publisher "Acta Horticulturae"; ou:urlScopus ; bibo:doi "10.17660/actahortic.2022.1344.12"; ou:eid "2-s2.0-85139003590"; vcard:url ; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion .