http://opendata.unex.es/recurso/educacion/universidad/personal/3a19942f2c1780bac1603aff23f8baed-paula-gaspar-garcia
Relations
- teach:teacherOf
- ou:tienePublicacion
- A biosecurity survey on Iberian pig farms in Spain: Farmers' attitudes towards the implementation of measures and investment
- A qualitative approach to study social perceptions and public policies in dehesa agroforestry systems
- A scenario-based analysis of the effect of carbon pricing on organic livestock farm performance: A case study of Spanish dehesas and rangelands
- A sustainability assessment of organic and conventional beef cattle farms in agroforestry systems: The case of the ”dehesa” rangelands
- Actitudes de los consumidores extremeños hacia las carnes ecológicas, con IGP y convencionales (Consumers)
- Actitudes de los consumidores extremeños hacia las carnes ecológicas y de IGP
- Agricultural Engineering Students’ Segmentation in Relation to Their Attitudes towards English-Medium Instruction
- Análisis de huella de carbono en explotaciones ovinas de carne y leche en Extremadura
- Análisis de indicadores económicos en explotaciones de ovino merino en dehesas: Un estudio atendiendo a la dimensión del rebaño
- Análisis de la implantación de las estrategias de internacionalización en grados y másteres universitarios: la percepción de los alumnos sobre la docencia en inglés
- Análisis de las correlaciones entre niveles de cargas ganaderas en explotaciones ovinas de dehesa tras la reforma de la PAC de 1992
- Análisis de las preferencias de los consumidores por carne de cordero con características funcionales
- Análisis de rentabilidad en explotaciones de ovino de carne
- Análisis económico-estructural de explotaciones ganaderas ecológicas en dehesas y pastizales de Extremadura
- Análisis económico de las explotaciones extremeñas de dehesa a través de indicadores de capital, costes, producciones y rentabilidad
- Análisis estructural de las explotaciones caprinas extremeñas
- Apoyo legislativo a la ganadería extensiva
- Are packaging and presentation format key attributes for cheese consumers?
- Are quality regulations displacing PDOs? A choice experiment study on Iberian meat products in Spain
- Assessing the technical efficiency of extensive livestock farming systems in Extremadura, Spain
- Assessment of a decision-making model in meat sheep cooperatives in SW Spain
- Assessment of the sustainability in dehesa farms according to size and livestock prevalence
- Caracterización de explotaciones ovinas de dehesas mediante análisis cluster
- Caracterización técnico-económica de sistemas caprinos en la zona de la Dop Queso Ibores
- Comparative sustainability assessment of extensive beef cattle farms in a high nature value agroforestry system
- Consumer knowledge, consumption, and willingness to pay for organic tomatoes
- Consumers' attitudes towards organic, PGI and conventional meats in extremadura (Spain)
- Consumers' preferences for Iberian dry-cured ham and the influence of mast feeding: An application of conjoint analysis in Spain
- Consumption of fresh Iberian pork: Two-stage cluster for the identification of segments of consumers according to their habits and lifestyles
- Creating market opportunities in rural areas through the development of a brand that conveys sustainable and environmental values
- Determinación de la función de beneficio en explotaciones ovinas de carne de extremadura mediante regresión por mínimos cuadrados parciales (PLSR)
- Distribución de las especies ganaderas en las fincas colaboradoras del proyecto INTERREG IIIA Dehesa-Montado SP4.E13, en función del tipo de explotación ganadera, del tipo de arbolado y de la comarca agraria
- Do animal slaughter age and pre-cure freezing have a significant impact on the quality of Iberian dry-cured pork loin?
- Economic analysis of scenarios for the sustainability of extensive livestock farming in Spain under the CAP
- Economic and management characterization of dehesa farms: Implications for their sustainability
- El papel de la gestión cooperativa en la mejora del funcionamiento técnico- económico de explotaciones ovinas
- El papel del tamaño del rebaño en relación a los usos del suelo, productividad y mano de obra, en dehesas con ovino de raza merina
- Enhancement of trehalose production in dairy propionibacteria through manipulation of environmental conditions
- Estructura económica de las explotaciones extensivas caprinas extremeñas
- Estructura y resultado económico de explotaciones de vacuno ecológico de Extremadura
- Estudio comparativo de dos sistemas de depuración de purines
- Evaluación de la sostenibilidad en exploraciones de dehesa en función de su tamaño y orientación ganadera
- Evaluation of new packaging formats for dry-cured meat products using conjoint analysis: An application to dry-cured iberian ham
- Fattening Iberian Pigs Indoors vs. Outdoors: Production Performance and Market Value
- Functional and organic eggs as an alternative to conventional production: A conjoint analysis of consumers' preferences
- Goat systems of Villuercas-Ibores area in SW Spain: Problems and perspectives of traditional farming systems
- Indicadores productivos y económicos en explotaciones de ovino Merino en dehesas: un estudio atendiendo a la dimensión del rebaño
- Is there a future for organic production in high ecological value ecosystems?
- La disposición a pagar por alimentos ecológicos en España: una aproximación a la existencia de diferencias regionales
- La eficiencia en explotaciones ganaderas de dehesa: una aproximación DEA al papel de la sostenibilidad y de las subvenciones comunitarias
- La explotación del vacuno ecológico en sistemas de dehesas del SO de España: análisis de parámetros técnicos
- La investigación participativa como método para potenciar la ganadería ecológica en sistemas agro forestales de Dehesa: Propuestas de mejora
- La investigación participativa como método para potenciar la ganadería ecológica en sistemas agro forestales de dehesa: Factoreslimitantes
- La producción porcina en Aragón frente al desafío medioambiental
- Los objetivos de desarrollo sostenible (ODS) en títulos de Máster: Percepción de los alumnos de laEscuela de Ingenierías Agrarias de la UEx
- Management of spanish rangelands (Dehesas): An example of sustainable use
- Manejo de sistemas ovinos de dehesas: Análisis de la carga ganadera y de sus resultados económicos en relación a la dimensión de la explotación
- Metales en suelos regados con purines: propuesta de un modelo matemático
- Organic beef farms in the dehesa systems of Spain: Analysis of technical indicators
- Organic farming as a strategy to reduce carbon footprint in dehesa agroecosystems: A case study comparing different livestock products
- Performance and carcass quality traits of Iberian × Duroc crossbred pig subject to gender and age at the beginning of the free-range finishing phase
- Preferencias de consumidores por alimentos funcionales: el caso de la carne de cordero
- Principales factores económicos y de estructura en explotaciones de vacuno ecológico en dehesas de Badajoz
- Quality traits of fresh and dry-cured loin from Iberian x Duroc crossbred pig in the Montanera system according to slaughtering age
- Sheep farms in the Spanish rangelands (dehesas): Typologies according to livestock management and economic indicators
- Sustainability in Spanish extensive farms (Dehesas): An economic and management indicator-based evaluation
- The role of cooperative management in improving the technical and economic performance of sheep farms
- The role of protected designation of origin in consumer preference for iberian dry-cured ham in Spain
- The role of the level of intensification, productive orientation and self-reliance in extensive beef cattle farms
- Tipificación de las explotaciones extremeñas de dehesa mediante análisis factorial y cluster
- Un estudio de huella de carbono en sistemas ovinos en dehesas y pastizales en Extremadura
- Understanding the barriers and exploring the possibilities of the organic livestock sector in dehesa agroforestry systems: A multi-actor approach for effective diagnosis
- Viabilidad de los distintos sistemas de producción en porcino ibérico
- Views of farmers and industrial entrepreneurs on the iberian pig quality standard: An in-depth interview research study
- What effect does the presence of sustainability and traceability certifications have on consumers of traditional meat products? The case of Iberian cured products in Spain
- Willingness to pay for organic food in Spain: An approach to the analysis of regional differences
- ou:perteneceAGrupoInvestigacion
- ou:adscritoACentro
- ou:imparteDocenciaEnArea
- ou:adscritoADepartamento
Inverse Relations
Inverse Blank Nodes