Literals
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- FÉLIX NÚÑEZ BREÑA
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- ANÁLISIS MICROBIOLÓGICO Y EVALUACIÓN TOXICOLÓGICA
- BIOTECNOLOGÍA MICROBIANA
- EVALUACIÓN Y GESTIÓN DE RIESGOS
- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA I
- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA II
- LEGISLACIÓN Y GESTIÓN DE CALIDAD
- NUTRICIÓN
- NUTRICIÓN Y DEPORTE
- PROMOCIÓN DE LA SALUD PÚBLICA MEDIANTE LA ACTIVIDAD FÍSICA Y LA NUTRICIÓN
- PRÁCTICAS EXTERNAS
- RECURSOS GANADEROS E HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- TRANSFORMACIONES DE ORIGEN MICROBIANO
- ANÁLISIS MICROBIOLÓGICO Y EVALUACIÓN TOXICOLÓGICA
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- ANÁLISIS MICROBIOLÓGICO Y EVALUACIÓN TOXICOLÓGICA
- ANÁLISIS MICROBIOLÓGICO Y EVALUACIÓN TOXICOLÓGICA
- ANÁLISIS MICROBIOLÓGICO Y EVALUACIÓN TOXICOLÓGICA
- GESTIÓN DE LA SEGURIDAD Y DE LA CALIDAD EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA
- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA I
- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA I
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- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA II
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- NUTRICIÓN Y DEPORTE
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- PROMOCIÓN DE LA SALUD PÚBLICA MEDIANTE LA ACTIVIDAD FÍSICA Y LA NUTRICIÓN
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- RECURSOS GANADEROS E HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- ou:tienePublicacion
- Biocontrol del peligro de ocratoxina A en embutidos curado-madurados
- Biocontrol of aflatoxigenic Aspergillus parasiticus by native Debaryomyces hansenii in dry-cured meat products
- Biocontrol of ochratoxigenic Penicillium nordicum in dry-cured fermented sausages by Debaryomyces hansenii and Staphylococcus xylosus
- Characterization of Staphylococcus spp. and Micrococcus spp. isolated from Iberian ham throughout the ripening process
- Characterization of molds from dry-cured meat products and their metabolites by micellar electrokinetic capillary electroposis and random amplified polymorphic DNA PCR
- Characterization of the novel antifungal protein PgAFP and the encoding gene of Penicillium chrysogenum
- Characterization of the novel antifungal chitosanase PgChP and the encoding gene from Penicillium chrysogenum
- Competitiveness of three biocontrol candidates against ochratoxigenic Penicillium nordicum under dry-cured meat environmental and nutritional conditions
- Composition and toxigenic potential of the mould population on dry-cured Iberian ham
- Contribución de la población microbiana a la seguridad y calidad del jamón curado
- Contribution of a selected fungal population to proteolysis on dry-cured ham
- Control de la producción de ocratoxina a de aAspergillus westerdijkiae en jamón curado mediante microorganismos autóctonos
- Debaryomyces
- Debaryomyces
- Debaryomyces
- Deciphering Staphylococcus xylosus and Staphylococcus equorum mode of action against Penicillium nordicum in a dry-cured ham model system
- Desarrollo de una PCR convencional para detectar “E. coli” O157:H7
- Detección de microorganismos toxigénicos por técnicas de ácidos nucleicos
- Detection of mycotoxin-producing molds and mycotoxins in foods
- Development of a PCR protocol to detect ochratoxin A producing moulds in food products
- Development of a rapid procedure of real-time PCR to detect Listeria monocytogenes in cheese
- Efecto de agentes de biocontrol sobre la calidad de los embutidos curado-madurados
- Efecto de la proteína antifúngica PgAFP sobre Aspergillus flavus en alimentos y estudio proteómico de la respuesta frente a PgAFP en un medio con calcio
- Effcacy of the combined protective cultures of penicillium chrysogenum and debaryomyces hansenii for the control of ochratoxin a hazard in dry-cured ham
- Effect of Spanish smoked paprika “Pimentón de La Vera” on control of ochratoxin A and aflatoxins production on a dry-cured meat model system
- Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausages
- Effect of selected protective cultures on ochratoxin A accumulation in dry-cured Iberian ham during its ripening process
- Effects of environmental conditions and substrate on growth and ochratoxin A production by Penicillium verrucosum and Penicillium nordicum: Relative risk assessment of OTA in dry-cured meat products
- Effects of preservative agents on quality attributes of dry-cured fermented sausages
- Effects of substrate, water activity, and temperature on growth and verrucosidin production by Penicillium polonicum isolated from dry-cured ham
- Enterococcus faecium: a promising protective culture to control growth of ochratoxigenic moulds and mycotoxin production in dry-fermented sausages
- Evaluación de la capacidad de competición de Debaryomyces hansenii frente a Penicillium nordicum en condiciones ambientales habituales del procesado de derivados cárnicos-curado madurados
- Evaluation of hazard of aflatoxin B1, ochratoxin A and patulin production in dry-cured ham and early detection of producing moulds by qPCR
- Evaluation of microbial proteolysis in meat products by capillary electrophoresis
- Evaluation of proteolytic activity of micro-organisms isolated from dry cured ham
- Evaluation of the activity of the antifungal PgAFP protein and its producer mould against Penicillium spp postharvest pathogens of citrus and pome fruits
- Generation of non-protein nitrogen and volatile compounds by Penicillium chrysogenum Pg222 activity on pork myofibrillar proteins
- Gram-positive, catalase-positive cocci from dry cured Iberian ham and their enterotoxigenic potential
- Growth inhibition and stability of PgAFP from Penicillium chrysogenum against fungi common on dry-ripened meat products
- Grupo de Higiene y Seguridad Alimentaria de la Universidad de Extremadura
- Higiene y Seguridad Alimentaria
- Hydrolytic activity of Penicillium chrysogenum Pg222 on pork myofibrillar proteins
- Impact of the antifungal protein PgAFP from Penicillium chrysogenum on the protein profile in Aspergillus flavus
- Impact of the antifungal protein PgAFP on the proteome and patulin production of Penicillium expansum on apple-based medium
- In vitro antifungal effects of spices on ochratoxin A production and related gene expression in Penicillium nordicum on a dry-cured fermented sausage medium
- Increased chitin biosynthesis contributes to the resistance of Penicillium polonicum against the antifungal protein PgAFP
- Influence of an industrial dry-fermented sausage processing on ochratoxin A production by Penicillium nordicum
- Influencia de la temperatura y la actividad de agua sobre el crecimiento, expresión génica y producción de aflatoxinas en jamón curado
- Inhibitory effect of pgafp and protective cultures on aspergillus parasiticus growth and aflatoxins production on dry-fermented sausage and cheese
- Manuscript title: antifungal proteins from moulds: analytical tools and potential application to dry-ripened foods
- Mecanismos de acción de antifúngicos naturales como sustitutos de aditivos sintéticos en la elaboración de embutidos curado-madurados
- Mechanisms of antifungal resistance
- Micotoxinas en rumiantes
- Molecular Identification and Subtyping of Toxigenic and Pathogenic Penicillium and Talaromyces
- Novel approaches to minimizing mycotoxin contamination
- Obtención de mohos productores de péptidos antifúngicos para su utilización en productos cárnicos madurados
- PCR en tiempo real para cuantificar mohos productores de aflatoxinas en productos cárnicos
- PCR en tiempo real para detectar estafilococos enterotoxigénicos en productos cárnicos
- PCR múltiple en tiempo real para detectar “E. coli” O157:H7 en productos cárnicos
- PCR múltiple en tiempo real para cuantificar “E. coli” O157:H7 en productos cárnicos
- Penicillium and Talaromyces
- Población fúngica en el jamón ibérico y su importancia tecnológica y sanitaria
- Población microbiana del jamón ibérico y su contribución en la maduración: cultivos iniciadores
- Potential of near infrared spectroscopy as a rapid method to discriminate ota and non-ota-producing mould species in a dry-cured ham model system
- Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models
- Production of cyclopiazonic acid by Penicillium commune isolated from dry-cured ham on a meat extract - Based substrate
- Production of secondary metabolites by some terverticillate penicillia on carbohydrate-rich and meat substrates
- Proteomic analyses reveal mechanisms of action of biocontrol agents on ochratoxin A repression in Penicillium nordicum
- Proteomic approach to unveil the ochratoxin A repression by Debaryomyces hansenii and rosemary on Penicillium nordicum during dry-cured fermented sausages ripening
- Proteomic evaluation of the effect of antifungal agents on Aspergillus westerdijkiae ochratoxin A production in a dry-cured fermented sausage-based medium
- Proteomics as a New-Generation Tool for Studying Moulds Related to Food Safety and Quality
- Purification and characterization of an extracellular protease from Penicillium chrysogenum Pg222 active against meat proteins
- Quantitative proteomics reveals new insights into calcium-mediated resistance mechanisms in Aspergillus flavus against the antifungal protein PgAFP in cheese
- Quantitative proteomic profiling of ochratoxin A repression in Penicillium nordicum by protective cultures
- Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium
- Selección de Debaryomyces hansenii aisladas de jamón curado para el control de mohos toxigénicos
- Selección de agentes de biocontrol para reducir el ácido ciclopiazónico en derivados cárnicos curado-madurados
- Selección de cultivos iniciadores para jamón curado y ventajas de su aplicación
- Selección de mohos para cultivos iniciadores en jamones ibéricos “Valle de los Pedroches”
- Selection and evaluation of Debaryomyces hansenii isolates as potential bioprotective agents against toxigenic penicillia in dry-fermented sausages
- Selection and evaluation of staphylococcus xylosus as a biocontrol agent against toxigenic moulds in a dry-cured ham model system
- Selection of antifungal protein-producing molds from dry-cured meat products
- Sensitive determination of cyclopiazonic acid in dry-cured ham using a QuEChERS method and UHPLC–MS/MS
- Toxigenic microorganisms in medicinal plants used for ritual protection of infants
- Técnicas de PCR para detectar “E. coli” O157:H7 en productos cárnicos
- Técnicas de ácidos nucleicos para la detección de C. botulinum en alimentos
- Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured ham
- Use of Duroc breed in the production of hybrid pigs for better meat quality
- Use of molds and their antifungal proteins for biocontrol of toxigenic molds on dry-ripened cheese and meats
- Utilización de mohos productuores de proteínas antifúngicas para la maduración del jamón ibérico.
- Utilización de procesos de cogeneración para el tratamiento y eliminación de purines
- Yeast population during ripening of dry-cured Iberian ham
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Inverse Relations
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- Caracterización De Proteínas Con Actividad Antifúngica Producidas Por Pinicillium Chrysogenum
- Control De Mohos Toxigénicos Mediante La Proteína Pgafp. Influencia En El Metabolismo, Proteoma Y Síntesis De Micotoxinas
- Efecto De Agentes Para El Biocontrol De Mohos Ocratoxigénicos En Embutidos Curado-Madurados.
- Influencia De Factores Ambientales En El Control De Mohos Productores De Ocratoxina A Y Aflatoxinas En Derivados Cárnicos Curado-Madurados
- Selección De Penicillium Productores De Péptidos Antifúngicos Para Su Utilización En Productos Cárnicos Madurados
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