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- MIGUEL ÁNGEL ASENSIO PÉREZ
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- ANÁLISIS MICROBIOLÓGICO Y EVALUACIÓN TOXICOLÓGICA
- EVALUACIÓN Y GESTIÓN DE RIESGOS
- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA I
- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA II
- LEGISLACIÓN Y GESTIÓN DE CALIDAD
- RECURSOS GANADEROS E HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- TRANSFORMACIONES DE ORIGEN MICROBIANO
- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA I
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- HIGIENE Y SEGURIDAD ALIMENTARIA II
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- LEGISLACIÓN Y GESTIÓN DE CALIDAD
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- RECURSOS GANADEROS E HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
- TRABAJO FIN DE MÁSTER
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- Characterization of the novel antifungal protein PgAFP and the encoding gene of Penicillium chrysogenum
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- Classifying different Iberian pig genetic lines by applying chemical–instrumental parameters of dry-cured Iberian shoulders
- Composition and toxigenic potential of the mould population on dry-cured Iberian ham
- Conservación de la carne de cerdo refrigerada en atmósferas controladas enriquecidas en dióxido de carbono y oxígeno
- Contribución de la población microbiana a la seguridad y calidad del jamón curado
- Contribution of a selected fungal population to the volatile compounds on dry-cured ham
- Contribution of a selected fungal population to proteolysis on dry-cured ham
- Debaryomyces
- Desarrollo de una PCR convencional para detectar “E. coli” O157:H7
- Detection of Clostridium botulinum types A, B, E and F in foods by PCR and DNA probe
- Detection of mycotoxin-producing molds and mycotoxins in foods
- Development of a rapid procedure of real-time PCR to detect Listeria monocytogenes in cheese
- Development of real-time PCR methods to quantify patulin-producing molds in food products
- Efecto de la incorporación de Penicillum aislados de jamones soble las características sensoriales de productos cárnicos curados
- Efecto de la proteína antifúngica PgAFP sobre Aspergillus flavus en alimentos y estudio proteómico de la respuesta frente a PgAFP en un medio con calcio
- Efecto del orégano en el crecimiento y la expresión génica de penicillium nordicum en un sistema modelo de salchichón
- Effect of Penicillium chryso genum and Debaryomyces hansenii on the volatile compounds during controlled ripening of pork loins
- Effects of diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat on the apolar lipids and their fatty acid composition of trout (Salmo gairdneri) muscle
- Effects of substrate, water activity, and temperature on growth and verrucosidin production by Penicillium polonicum isolated from dry-cured ham
- Envasado de alimentos en atmósferas controladas, modificadas y a vacío
- Estudio de la expresión génica como estrategia de evaluación y control de mohos ocratoxigénicos en derivados cárnicos curado-madurados
- Evaluation of microbial proteolysis in meat products by capillary electrophoresis
- Evaluation of proteolytic activity of micro-organisms isolated from dry cured ham
- Evolution of Free Amino Acids and Amines during Ripening of Iberian Cured Ham
- Gram-positive, catalase-positive cocci from dry cured Iberian ham and their enterotoxigenic potential
- Growth inhibition and stability of PgAFP from Penicillium chrysogenum against fungi common on dry-ripened meat products
- Heat stable proteinase from Pseudomonas fluorescens AH-70: Purification by affinity chromatography on cyclopeptide antibiotics
- Higiene y Seguridad Alimentaria
- Hydrolysis and Maillard Reactions During Ripening of Iberian Ham
- Hydrolysis and loss of extractability of proteins during ripening of iberian ham
- Hydrolytic activity of Penicillium chrysogenum Pg222 on pork myofibrillar proteins
- Impact of the antifungal protein PgAFP from Penicillium chrysogenum on the protein profile in Aspergillus flavus
- Increased chitin biosynthesis contributes to the resistance of Penicillium polonicum against the antifungal protein PgAFP
- Inhibitory effect of pgafp and protective cultures on aspergillus parasiticus growth and aflatoxins production on dry-fermented sausage and cheese
- Interés del control de los mohos en el jamón curado
- La estabilización del pernil desde la perspectiva microbiológica: un concepto ecológico dinámico
- Lipid oxidative changes in the processing of Iberian pig hams
- Lo que desearíamos hacer para la gestión y evaluación de la docencia en grupos y no sabemos cómo hacerlo
- Los mohos del jamón curado: ¿amigos o enenmigos?
- Manuscript title: antifungal proteins from moulds: analytical tools and potential application to dry-ripened foods
- Mechanisms of antifungal resistance
- Micotoxinas en rumiantes
- Molecular cloning of verrucosidin-producing Penicillium polonicum genes by differential screening to obtain a DNA probe
- Obtención de mohos productores de péptidos antifúngicos para su utilización en productos cárnicos madurados
- PCR en tiempo real para cuantificar mohos productores de aflatoxinas en productos cárnicos
- PCR en tiempo real para detectar estafilococos enterotoxigénicos en productos cárnicos
- PCR múltiple en tiempo real para detectar “E. coli” O157:H7 en productos cárnicos
- PCR múltiple en tiempo real para cuantificar “E. coli” O157:H7 en productos cárnicos
- Penicillium and Talaromyces
- Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
- Production of cyclopiazonic acid by Penicillium commune isolated from dry-cured ham on a meat extract - Based substrate
- Production of secondary metabolites by some terverticillate penicillia on carbohydrate-rich and meat substrates
- Proteolytic activity of penicillium chrysogenum and debaryomyces hansenii during controlled ripening of pork loins
- Purification and characterization of an extracellular protease from Penicillium chrysogenum Pg222 active against meat proteins
- Quantitative proteomics reveals new insights into calcium-mediated resistance mechanisms in Aspergillus flavus against the antifungal protein PgAFP in cheese
- Quantitative proteomic profiling of ochratoxin A repression in Penicillium nordicum by protective cultures
- Selección de Debaryomyces hansenii aisladas de jamón curado para el control de mohos toxigénicos
- Selección de cultivos iniciadores para jamón curado y ventajas de su aplicación
- Selección de mohos para cultivos iniciadores en jamones ibéricos “Valle de los Pedroches”
- Selected chemical and microbiological changes in refrigerated pork stored in carbon dioxide and oxygen enriched atmospheres
- Selection of antifungal protein-producing molds from dry-cured meat products
- The D(‐)lactic acid and acetoin/diacetyl as potential indicators of the microbial quality of vacuum‐packed pork and meat products
- Técnicas de PCR para detectar “E. coli” O157:H7 en productos cárnicos
- Use of molds and their antifungal proteins for biocontrol of toxigenic molds on dry-ripened cheese and meats
- Utilización de mohos productuores de proteínas antifúngicas para la maduración del jamón ibérico.
- Yeast population during ripening of dry-cured Iberian ham
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- Caracterización De Proteínas Con Actividad Antifúngica Producidas Por Pinicillium Chrysogenum
- Control De Mohos Toxigénicos Mediante La Proteína Pgafp. Influencia En El Metabolismo, Proteoma Y Síntesis De Micotoxinas
- Selección De Penicillium Productores De Péptidos Antifúngicos Para Su Utilización En Productos Cárnicos Madurados
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