Literals
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Typed Literals
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Relations
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- A novel approach to assess temporal sensory perception of muscle foods: Application of a time-intensity technique to diverse Iberian meat products
- Aplicación de técnicas sensoriales estáticas y dinámicas en la caracterización sensorial de productos cárnicos curados deriados del cerdo ibérico
- Caracterización preliminar de paletas curadas procedentes de tres estirpes ibéricas puras y de los cruces entre ellas
- Caracterización sensorial de productos cárnicos derivados del cerdo Ibérico (II): utilización de técnicas descriptivas dinámicas
- Caracterización sensorial de porductos cárnicos derivados del cerdo ibérico: utilización de técnicas descripitvas estáticas.
- Comparative study between Serrano and Iberian dry-cured hams in relation to the application of high hydrostatic pressure and temporal sensory perceptions
- Effect of protein oxidation on the impaired quality of dry-cured loins produced from frozen pork meat
- Emotional responses to the consumption of dry-cured hams by Spanish consumers: A temporal approach
- Fast and dynamic descriptive techniques (Flash Profile, Time-intensity and Temporal Dominance of Sensations) for sensory characterization of dry-cured loins
- Innovación en la evaluación sensorial de productos derivados del cerdo ibérico.
- Innovación y análisis sensorial de productos cárnicos: métodos dinámicos, descriptivos rápidos y perfil emocional
- La experiencia emocional durante el consumo de jamón curado (1)
- La experiencia emocional durante el consumo de jamón curado (2)
- Predicción no destructiva y rápida de la sal: su aplicación en el jamón curado
- Quality evaluation of dry-cured shoulder from different genetic lines of Iberian pigs
- Reporting the sensory properties of dry-cured ham using a new language: Time intensity (TI) and temporal dominance of sensations (TDS)
- Salt and intramuscular fat modulate dynamic perception of flavour and texture in dry-cured hams