http://opendata.unex.es/recurso/educacion/universidad/personal/916b38ea8fd257dcc58029d3780eb143-francisco-javier-mesias-diaz
Relations
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- A cross-cultural consumers’ perspective on social media-based short food supply chains
- A participative approach to develop sustainability indicators for dehesa agroforestry farms
- A qualitative approach to study social perceptions and public policies in dehesa agroforestry systems
- A qualitative study on the development of short supply channels in the Spanish agri-food sector: Producers’ perspectives and expectations
- A sustainability assessment of organic and conventional beef cattle farms in agroforestry systems: The case of the ”dehesa” rangelands
- Aceptabilidad por los consumidores de los quesos con denominación de origen
- Aceptación y preferencias en el consumo de quesos en función del tipo
- Actitudes de los consumidores extremeños hacia las carnes ecológicas, con IGP y convencionales (Consumers)
- Actitudes de los consumidores extremeños hacia las carnes ecológicas y de IGP
- Agrarian cooperatives as a business model that generates social inclusion: The case of banana cooperatives of Magdalena region (Colombia)
- Agricultura integrada en Extremadura
- An approach to the consumption of smoked paprika in spain and its impact on the intake of polycyclic aromatic hydrocarbons
- An approach to the perceptions of Spanish consumers on food sustainability through the use of projective techniques
- An insight into the influence of packaging and presentation format on consumer purchasing attitudes towards cheese: A qualitative study
- Analysis of spanish consumers’ preferences for socio-environmentally produced honey vs. Fair trade honey
- Análisis de huella de carbono en explotaciones ovinas de carne y leche en Extremadura
- Análisis de las correlaciones entre niveles de cargas ganaderas en explotaciones ovinas de dehesa tras la reforma de la PAC de 1992
- Análisis de las preferencias de los consumidores por carne de cordero con características funcionales
- Análisis de las preferencias en el consumo de queso mediante análisis factorial
- Análisis económico de las explotaciones extremeñas de dehesa a través de indicadores de capital, costes, producciones y rentabilidad
- Análisis estructural de las explotaciones caprinas extremeñas
- Are packaging and presentation format key attributes for cheese consumers?
- Are quality regulations displacing PDOs? A choice experiment study on Iberian meat products in Spain
- Are short food supply chains a sustainable alternative to traditional retailing? A choice experiment study on olive oil in Spain
- Assessing the technical efficiency of extensive livestock farming systems in Extremadura, Spain
- Assessment of a decision-making model in meat sheep cooperatives in SW Spain
- Assessment of the sustainability in dehesa farms according to size and livestock prevalence
- Cambios producidos por las metodologías ECTS sobre la dedicación docente en el curso piloto de 4º de Ingeniero Agrónomo de la Universidad de Extremadura
- Can Rural Development Be Measured? Design and Application of a Synthetic Index to Portuguese Municipalities
- Can extensification compensate livestock greenhouse gas emissions? A study of the carbon footprint in Spanish agroforestry systems
- Can social networks contribute to the development of short supply chains in the Spanish agri-food sector?
- Caracterización de explotaciones ovinas de dehesas mediante análisis cluster
- Caracterización del consumo de quesos de oveja y cabra en Extremadura
- Caracterización del consumo de quesos mediante análisis clúster
- Caracterización del consumidor de calamar gigante en Baja California Sur, México
- Caracterización tecnológica de las bodegas extremeñas
- Caracterización técnico-económica de sistemas caprinos en la zona de la Dop Queso Ibores
- Commitment of Spanish citizens with sustainability in food consumption: differences between Spanish regions according to their productive specialisation
- Comparative sustainability assessment of extensive beef cattle farms in a high nature value agroforestry system
- Competitiveness of the wine industry in Extremadura, Spain
- Comportamiento del capital fijo en relación con el tamaño de la explotación en sistemas extensivos de ovino de carne
- Consumer Preferences for Foodstuffs Produced in a Socio-environmentally Responsible Manner: A Threat to Fair Trade Producers?
- Consumer assessment of sustainability traits in meat production. A choice experiment study in Spain
- Consumer knowledge, consumption, and willingness to pay for organic tomatoes
- Consumer preferences of bovine fresh milk in Baja California, Mexico
- Consumers' attitudes towards organic, PGI and conventional meats in extremadura (Spain)
- Consumers' perspectives on alternative short food supply chains based on social media: A focus group study in Spain
- Consumers' preferences for Iberian dry-cured ham and the influence of mast feeding: An application of conjoint analysis in Spain
- Consumers' preferences for beef in the Spanish region of Extremadura: A study using conjoint analysis
- Consumers’ growing appetite for natural foods: Perceptions towards the use of natural preservatives in fresh fruit
- Creating market opportunities in rural areas through the development of a brand that conveys sustainable and environmental values
- Creation of shared value in cooperatives: informal institutions’ perspective of small-sized banana growers from Colombia
- Dairy sheep farms in semi-arid rangelands: A carbon footprint dilemma between intensification and land-based grazing
- Desacoplamiento y modulación en la reforma intermedia de la PAC
- Desarrollo de productos cárnicos innovadores para el consumidor: percepciones hacia las hamburguesas de cordero enriquecidas con aditivos naturales
- Design and validation of an index to measure development in rural areas through stakeholder participation
- Design of an index to measure rural development. Assessment of different methodological approaches
- Determinación de la función de beneficio en explotaciones ovinas de carne de extremadura mediante regresión por mínimos cuadrados parciales (PLSR)
- Determinación de los recursos energéticos que cubren las necesidades alimenticias en sistemas de dehesa
- Disposición a innovar y competitividad en la agroindustria extremeña
- Does Carbon Footprint Play a Relevant Role in Food Consumer Behaviour? A Focus on Spanish Beef
- Does Consumers’ Cultural Background Affect How They Perceive and Engage in Food Sustainability? A Cross-Cultural Study
- Economic analysis of scenarios for the sustainability of extensive livestock farming in Spain under the CAP
- Economic and management characterization of dehesa farms: Implications for their sustainability
- Efecto de la extensión territorial sobre los indicadores de capitales fijos en explotaciones extremeñas de vacas de carne
- Efecto de los niveles de cargas ganaderas sobre parámetros de gestión en explotaciones ovinas extensivas del so español
- El consumo de queso en Extremadura
- El consumo de queso en Extremadura
- El futuro del olivar en Extremadura ante la reforma de la OCM
- El ganado de lidia de la dehesa extremeña y las reformas de la PAC
- El papel de la gestión cooperativa en la mejora del funcionamiento técnico- económico de explotaciones ovinas
- Estrategias de coordinación en la elaboración de planes docentes para la implantación de un curso piloto de cuarto de ingeniero agrónomo en la universidad de Extremadura
- Estructura de los márgenes económicos en relación con el tamaño de la explotación en sistemas de producción ovina en dehesas
- Estructura económica de las explotaciones extensivas caprinas extremeñas
- Estructura productiva de las industrias vinícolas extremeñas
- Estructura y resultado económico de explotaciones de vacuno ecológico de Extremadura
- Estudio de las características tecnológicas y de equipamiento de las bodegas de las comarcas de Tierra de Barros y Matanegra
- Estudio de las preferencias de los consumidores españoles hacia las alternativas a la carne: Carne de laboratorio y carne vegetal
- Estudio preliminar del compromiso de los ciudadanos con la sostenibilidad y sus hábitos de consumo de alimentos (póster)
- Ethical aspects of meat alternative products
- Evaluación de la sostenibilidad en exploraciones de dehesa en función de su tamaño y orientación ganadera
- Evaluation of new packaging formats for dry-cured meat products using conjoint analysis: An application to dry-cured iberian ham
- Exploring Consumer Perceptions and Changing Consumption Patterns for Smoked Paprika: Implications for Traditional Food Products in Spain
- Flujos comerciales de los vinos extremeños
- Flujos comerciales de los vinos extremeños
- Functional and organic eggs as an alternative to conventional production: A conjoint analysis of consumers' preferences
- Gestión ambiental y económica del ecosistema dehesa en la Península Ibérica: ponencias y comunicaciones presentadas en las Jornadas Técnicas celebradas en Guadajira (Badajoz), 9-11 noviembre 2005
- Goat systems of Villuercas-Ibores area in SW Spain: Problems and perspectives of traditional farming systems
- Greenhouse gas emissions and carbon sequestration in organic dehesa livestock farms. Does technical-economic management matters?
- Indicadores productivos y económicos en explotaciones de ovino Merino en dehesas: un estudio atendiendo a la dimensión del rebaño
- Innovation policies and barriers to innovation: An analysis in extremadura (Spain)
- Instalaciones y equipamiento de las explotaciones caprinas extremeñas
- Institutional Factors That Affect Inclusive Businesses: The Case of Banana Cooperatives in the Magdalena Region (Colombia)
- Intensive vs. free-range organic beef. A preference study through consumer liking and conjoint analysis
- Is packaging affecting consumers' preferences for meat products? A study of modified atmosphere packaging and vacuum packaging in Iberian dry-cured ham
- Is production system a relevant attribute in consumers' food preferences? The case of Iberian dry-cured ham in Spain
- Is there a future for organic production in high ecological value ecosystems?
- La agricultura ecológica en Extremadura: evolución y perspectivas
- La disposición a pagar por alimentos ecológicos en España: una aproximación a la existencia de diferencias regionales
- La eficiencia en explotaciones ganaderas de dehesa: una aproximación DEA al papel de la sostenibilidad y de las subvenciones comunitarias
- La explotación del vacuno ecológico en sistemas de dehesas del SO de España: análisis de parámetros técnicos
- La investigación participativa como método para potenciar la ganadería ecológica en sistemas agro forestales de Dehesa: Propuestas de mejora
- La investigación participativa como método para potenciar la ganadería ecológica en sistemas agro forestales de dehesa: Factoreslimitantes
- La producción integrada en el viñedo de Extremadura: posibilidades de su implantación y perspectivas
- La viticultura ecológica: una alternativa sostenible en Extremadura
- Las cooperativas agrarias como modelo generador de negocios con inclusión social: el caso de las cooperativas bananeras del Magdalena (Colombia)
- Las industrias vinícolas extremeñas tras diez años en la UE: aspectos estructurales y comerciales
- Las preferencias del consumidor hacia el jamón ibérico y su relación con el sistema de producción
- Los vinos sin alcohol y su lenta penetración en los mercados
- Management of spanish rangelands (Dehesas): An example of sustainable use
- Manejo de sistemas ovinos de dehesas: Análisis de la carga ganadera y de sus resultados económicos en relación a la dimensión de la explotación
- Market segmentation of cheese consumers: An approach using consumer's attitudes, purchase behaviour and sociodemographic variables
- Niveles de cargas ganaderas en la dehesa extremeña
- Organic beef farms in the dehesa systems of Spain: Analysis of technical indicators
- Pastoreo y usos de suelo en sistemas de producción ovina en dehesas
- Percepción y conocimiento de los principales tipos de quesos
- Perception of Spanish consumers towards environmentally friendly labelling in food
- Perceptions of Spanish consumers towards novel lamb burgers enriched with natural antioxidants and healthy fatty acids
- Perspectivas de futuro del sector extremeño de vacuno de carne: resultados de un estudio Delphi
- Posicionamiento para consumidores y detallistas de los principales tipos de quesos
- Preferencias de consumidores por alimentos funcionales: el caso de la carne de cordero
- Preferencias de leche fresca de bovino del consumidor de Baja California, México
- Principales factores económicos y de estructura en explotaciones de vacuno ecológico en dehesas de Badajoz
- Principales índices de rentas en explotaciones ovinas de dehesas del suroeste español
- Producción de ovino y vacuno de carne en dehesas
- Producción ovina y caprina: XXVIII Jornadas Científicas y VII Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Badajoz, 25 a 27 de septiembre de 2003
- Projective Techniques
- Reflexiones sobre la reforma de la OCM del vino
- Repercusión de la reforma de la PAC en los sistemas productivos ganaderos de la dehesa
- Sensory Complexity: From Sensory Measurement to Consumption Behavior
- Sheep farms in the Spanish rangelands (dehesas): Typologies according to livestock management and economic indicators
- Short food supply chains from a social media marketing perspective: A consumer-oriented study in spain
- Sistemas extensivos de producción animal
- Social marketing: A new marketing tool for the food sector
- Social networks as a new marketing channel for animal food products: A qualitative study in Spain
- Spanish consumer perceptions towards fruits from ecuador: A preliminary qualitative approach with projective techniques
- Stated preferences for plant-based and cultured meat: A choice experiment study of spanish consumers
- Stocking rate and capital indicators in extensive sheep farms (Sw Spain)
- Sustainability in Spanish extensive farms (Dehesas): An economic and management indicator-based evaluation
- The Role of Packaging and Presentation Format in Consumers' Preferences for Food: An Application of Projective Techniques
- The assessment of rural development: Identification of an applicable set of indicators through a Delphi approach
- The role of cooperative management in improving the technical and economic performance of sheep farms
- The role of protected designation of origin in consumer preference for iberian dry-cured ham in Spain
- The role of the level of intensification, productive orientation and self-reliance in extensive beef cattle farms
- Tipificación de las explotaciones extremeñas de dehesa mediante análisis factorial y cluster
- Tipología de sistemas adehesados
- Tipología ganadera en sistemas extensivos semiáridos realizada mediante indicadores sintéticos
- Un análisis del sector vinícola de la provincia de Badajoz a través de la metodología DAFO
- Un estudio de huella de carbono en sistemas ovinos en dehesas y pastizales en Extremadura
- Understanding consumer attitudes towards ecolabeled food products: A latent class analysis regarding their purchasing motivations
- Understanding the barriers and exploring the possibilities of the organic livestock sector in dehesa agroforestry systems: A multi-actor approach for effective diagnosis
- Usos del suelo y presión ganadera en explotaciones de dehesas
- Viabilidad de los distintos sistemas de producción en porcino ibérico
- Willingness to innovate and competitiveness in the extremaduran agri-food industry
- Willingness to pay for organic food in Spain: An approach to the analysis of regional differences
- [en] The role of institutional factors in the development and consolidation of inclusive businesses with small farmers at the base of the pyramid
- comportamiento y preferencias de los consumidores extremeños de jamón curado
- ¿Cómo entienden los consumidores la producción y consumo sostenibles de alimentos?: un estudio preliminar
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