http://opendata.unex.es/recurso/educacion/universidad/personal/eba4dad312c52e855846062d16c3f5f0-eduardo-sabio-rey
Relations
- teach:teacherOf
- ou:tienePublicacion
- A thermal and IR study of metal complexes of 2-amino-2-deoxy-D-glycero-L-gluco heptonic acid
- Actividad peroxidasa y polifenoloxidasa de dos variedades de cereza durante la maduración
- Adsorption of p-nitrophenol on activated carbon fixed-bed
- Air-activated carbons from almond tree pruning: Preparation and characterization
- Aire acondicionado: estudio experimental de las condiciones del confort térmico
- Almond residues gasification plant for generation of electric power. Preliminary study
- Análisis de la fracción volátil del queso de los Ibores
- Aprovechamiento energético de residuos agroindustriales mediante procesos de gasificación
- Aqueous thermal desorption as an effective way to regenerate spent activated carbons
- Batch and Continuous Column Adsorption of p-Nitrophenol onto Activated Carbons with Different Particle Sizes
- Biomass pyrolysis toward hydrocarbonization. Influence on subsequent steam gasification processes
- Caracterización cromática de los vinos procedentes de dos comarcas vitivinícolas extremeñas
- Caracterización de carbones activados comerciales utilizados en plantas de tratamiento de aguas residuales
- Caracterización de los volátiles presentes en el jamón ibérico
- Características del color de algunas mieles de Extremadura
- Características nutricionales de 6 tipos de jamón curado procedentes de países del sur de Europa: Bayona, Corso Ibérico, Italian Country Style, Parma y Serrano: Preferencias de los consumidores españoles
- Carbon dioxide-activated carbons from almond tree pruning: Preparation and characterization
- Catalyzed gasification of active carbon by oxygen: Influence of catalyst type, temperature, oxygen partial pressure and particle size
- Characterisation under static and dynamic conditions of commercial activated carbons for their use in wastewater plants
- Cinética de la adsorción de contaminantes encarbones activados
- Clarifying agents effect on the nitrogen composition in must and wine during fermentation
- Color del concentrado de tomate. Correlación entre el contenido en carotenoides (licopeno y β-caroteno) y los parámetros CIELAB
- Combustion optimisation of biomass residue pellets for domestic heating with a mural boiler
- Contribución al estudio de los compuestos volátiles de queso de cabra de Extremadura: efecto de la época de elaboración
- Conversion of tomato-peel waste into solid fuel by hydrothermal carbonization: Influence of the processing variables
- Coordination of divalent transition-metal ions to the α-amino acid 2-amino-2-deoxy-D-glycero-D-gulo-heptonic acid in aqueous solution
- Cyclic adsorption/thermal regeneration of activated carbons
- Determinación de compuestos volátiles de fermentación: vinificaciones monovarietales de CV Cayetana
- Economic and Feasibility Analysis of Bioenergy Production from Sawdust via Hydrothermal Carbonisation for a Circular Economy
- Equilibria in aqueous solution between divalent cations and the α-amino acid 2-(benzylamino)-2-deoxy-d-glycero-d-gulo-heptonic acid
- Escuela de ingeniería industrial de Badajoz: instalación fotovoltaica de 120 kW conectada a red
- Estimación de variables meteorológicas empleadas en proyectos de climatización, mediante sistemas de información geográfica
- Estudio de viabilidad en la regeneración de carbones activados
- Estudio de viabilidad de una planta de gasificación de residuos del almendro para la generación de energía eléctrica.
- Estudio de viabilidad del aprovechamiento energético de los residuos biomásicos generados en una explotación agroindustrial.
- Estudio del aroma varietal de la variedad Cayetana
- Estudio del potencial aromático de la variedad Cayetana
- Estudio del proceso de combustión de diferentes residuos agrícolas en una caldera de calefacción de 145 KW
- Estudio del proceso de pirólisis en dos etapas de neumáticos usados
- Estudio experimental de las condiciones del confort térmico
- Evaluación de riesgos e identificación de puntos críticos de control (ARICPC) para jamón ibérico.
- Evaluación del contenido mineral en Fe, Cu, Mn y Zn del biceps femoris del jamón curado de cerdo ibérico durante el proceso de elaboración
- Experiencias de producción de biocombustibles en Extremadura
- Fabricación de carbones activos mediante procesos de gasificación de residuos biomásicos de Extremadura
- Fundamental study on the thermal regeneration stages of exhausted activated carbons: Kinetics
- Generation of biofuel from hydrothermal carbonization of cellulose. Kinetics modelling
- HACCP for Iberico dry-cured ham
- Homogeneous Diffusion Solid Model as a Realistic Approach to Describe Adsorption onto Materials with Different Geometries
- Hydrogasification of almond shell chars. Influence of operating variables and kinetic study
- Hydrothermal carbonization: Modeling, final properties design and applications: A review
- Identificación de la fracción volátil del pimentón de la vera mediante espacio de cabeza dinámico y CG/EM
- Identificación de la fracción volátil de cereza de la variedad Ambrunés almacenada en PVC
- Improvement of spent activated carbon regeneration by wet oxidation processes
- Influence of storage delay on quality of 'Van' sweet cherry
- Influence of the regeneration temperature on the phenols adsorption on activated carbon
- Influencia de las condiciones de almacenamiento postrecolleción en el color de espárragos verdes y blancos
- Instalación fotovoltaica de 96, 6 Kw. conectada a red en la escuela de ingenierías industriales de Badajoz
- Instalación piloto del sistema de vacío del condensador de una central nuclear PWR
- Introduction to project based learning on engineering
- La termodinámica como vía para el conocimiento de la realidad del sur
- Lycopene and β-Carotene Extraction from Tomato Processing Waste Using Supercritical CO<inf>2</inf>
- Mapas de radiación solar de Extremadura estimada a partir de otros parámetros meteorológicos
- Metal complexes of 6-chloropurine
- Modelling the adsorption of p-nitrophenol by the boyd method in conjunction with the finite element method
- Modelling the composition of the gas obtained by steam reforming of glycerine
- Nonionic surfactants adsorption onto activated carbon. Influence of the polar chain length
- Optimization of the production and quality of biogas in the anaerobic digestion of different types of biomass in a batch laboratory biodigester and pilot plant: Numerical modeling, kinetic study and hydrogen potential
- Physical, chemical, flavor and sensory characteristics of two sweet cherry varieties grown in 'Valle del Jerte' (Spain)
- Preparation and characterization of carbons for the retention of halogens in the condenser vacuum system of a thermonuclear plant
- Preparation and characterization of activated carbons from impregnation pitch by ZnCl <inf>2</inf>
- Preparation and properties of biodiesel from Cynara cardunculus L. oil
- Preparation of activated carbons from bituminous coal pitches
- Preparation of activated carbons from used tyres by gasification with steam and carbon dioxide
- Production of Cost-Effective Mesoporous Materials from Prawn Shell Hydrocarbonization
- Pyrolysis of almond shells. Energy applications of fractions
- Pyrolysis of cherry stones: Energy uses of the different fractions and kinetic study
- Regeneration by wet oxidation of an activated carbon saturated with p-Nitrophenol
- Solar radiation map of extremadura from other weather data
- Study of variables in energy densification of olive stone by hydrothermal carbonization
- Surface free energy analysis of adsorbents used for radioiodine adsorption
- Thermal and spectroscopic study of some metal complexes of 6-chloropurine
- Thermal regeneration of activated carbon saturated with p-nitrophenol
- Thermodynamic characterization of a regenerated activated carbon surface
- Thermogravimetric study of the pyrolysis of biomass residues from tomato processing industry
- Towards a more efficient Hydrothermal Carbonization: Processing water recirculation under different conditions
- Transversalizar los valores éticos en los PFM: Uso de especies acuáticas invasivas como nuevo recurso energético para países en desarrollo
- Use of almond residues for domestic heating. Study of the combustion parameters in a mural boiler
- Uso de herramientas informáticas en enseñanza de ingenería industrial: dimensionado de instalaciones térmicas de calefacción
- Uso de herramientas informáticas como recurso didáctico en termodinámica técnica: dimensionado de cerramientos adaptado al Código Técnico de la Edificación
- Valorización como adsorbente del carbón activado procedente de la Central Nuclear de Almaraz
- Vinificaciones monovarietales con cv Cayetana: Estudio del efecto de coadyuvantes de desfangado. II. Incidencia en la composición aromática
- Vinificaciones monovarietales con cv Cayetana.Estudio del efecto del empleo de coadyuvantes del desfangado. I. Incidencia en la composición nitrogenada
- Vinificaciones monovarietales con cv Cayetana: Estudio del efecto del empleo de coadyuvantes de desfangado .III. Incidencia en la composición polifenólica y en el color
- Volatile compounds present in six types of dry-cured ham from south European countries
- ou:perteneceAGrupoInvestigacion
- ou:adscritoACentro
- ou:adscritoADepartamento
- ou:imparteDocenciaEnArea