Literals
- ou:editorial
- Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
- dcterms:contributor
- Aquilani C., Perez-Palacios T., Sirtori F., Jimenez-Martin E., Antequera T., Franci O., Acciaioli A., Bozzi R., Pugliese C.
- ou:urlOrcid
- bibo:eissn
- 1988-4214
- dcterms:creator
- Aquilani C.
- bibo:doi
- 10.3989/gya.0671171
- ou:eid
- 2-s2.0-85046284357
- fabio:hasPublicationYear
- 2018
- vivo:identifier
- 2018-251
- bibo:issn
- 0017-3495
- dcterms:publisher
- Grasas y Aceites
- ou:tipoPublicacion
- Article
- dcterms:title
- Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics
- vcard:url
- ou:urlDialnet
- ou:urlScopus
- bibo:volume
- 69
Typed Literals
- ou:openaccess
- True (xsd:boolean)
- ou:vecesCitado
- 36 (xsd:integer)
Inverse Relations
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