Literals
- ou:editorial
- Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
 
 - dcterms:contributor
- Aquilani C., Perez-Palacios T., Sirtori F., Jimenez-Martin E., Antequera T., Franci O., Acciaioli A., Bozzi R., Pugliese C.
 
 - ou:urlOrcid
 - bibo:eissn
- 1988-4214
 
 - dcterms:creator
- Aquilani C.
 
 - bibo:doi
- 10.3989/gya.0671171
 
 - ou:eid
- 2-s2.0-85046284357
 
 - fabio:hasPublicationYear
- 2018
 
 - vivo:identifier
- 2018-251
 
 - bibo:issn
- 0017-3495
 
 - dcterms:publisher
- Grasas y Aceites
 
 - ou:tipoPublicacion
- Article
 
 - dcterms:title
- Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics
 
 - vcard:url
 - ou:urlDialnet
 - ou:urlScopus
 - bibo:volume
- 69
 
 
Typed Literals
- ou:openaccess
- True (xsd:boolean)
 
 - ou:vecesCitado
- 36 (xsd:integer)
 
 
Inverse Relations
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