Literals
- dcterms:title
- Evaluation of fungal hazards associated with dried fig processing
 
 - dcterms:creator
- Galván A.I.
 
 - dcterms:contributor
- Galvan A.I., de Guia Cordoba M., Rodriguez A., Martin A., Lopez-Corrales M., Ruiz-Moyano S., Serradilla M.J.
 
 - bibo:doi
- 10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109541
 
 - vivo:identifier
- 2022-1090
 
 - ou:eid
- 2-s2.0-85123175677
 
 - fabio:hasPublicationYear
- 2022
 
 - bibo:eissn
- 1879-3460
 
 - bibo:issn
- 0168-1605
 
 - dcterms:publisher
- International Journal of Food Microbiology
 
 - ou:tipoPublicacion
- Article
 
 - vcard:url
 - ou:urlScopus
 - bibo:volume
- 365
 
 
Typed Literals
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 - ou:vecesCitado
- 13 (xsd:integer)
 
 
