Literals
- ou:urlOrcid
- dcterms:title
- Dry-Cured Sausages “Salchichón” Manufactured with a Valorized Ingredient from Red Grape Pomace (Var. Tempranillo)
- dcterms:creator
- D’Arrigo M.
- dcterms:publisher
- Foods
- dcterms:contributor
- Matilde D’Arrigo, María Jesús Petrón, Jonathan Delgado-Adámez, Jesús Javier García-Parra, María Jesús Martín-Mateos, María Rosario Ramírez-Bernabé
- fabio:hasPublicationYear
- 2024
- bibo:eissn
- 2304-8158
- ou:eid
- 2-s2.0-85206574704
- bibo:doi
- 10.3390/foods13193133
- ou:tipoPublicacion
- Article
- vivo:identifier
- 2024-3980
- vcard:url
- ou:urlScopus
- bibo:volume
- 13
Typed Literals
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- True (xsd:boolean)
- ou:vecesCitado
- 4 (xsd:integer)
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