Literals
- dcterms:title
- Enhancing tomato sauce quality by replacing sugar with wine lees dietary fiber
 
 - bibo:issn
- 0023-6438
 
 - fabio:hasPublicationYear
- 2024
 
 - vivo:identifier
- 2024-5173
 
 - bibo:doi
- 10.1016/j.lwt.2024.117159
 
 - dcterms:contributor
- María Ángeles Rivas, Rocío Casquete, María José Benito, Alberto Martín, Tamara Dorado, María de Guía Córdoba
 
 - dcterms:creator
- Rivas M.Á.
 
 - ou:eid
- 2-s2.0-85211252226
 
 - dcterms:publisher
- LWT
 
 - ou:tipoPublicacion
- Article
 
 - vcard:url
 - ou:urlOrcid
 - ou:urlScopus
 - bibo:volume
- 214
 
 
Typed Literals
- ou:openaccess
- True (xsd:boolean)
 
 - ou:vecesCitado
- 1 (xsd:integer)
 
 
