@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:publisher "Food Science and Technology International"; vcard:url ; bibo:doi "10.1177/108201329800400103"; bibo:page_range "17-22"; dcterms:title "Influence of the processing conditions of Iberian ham on proteolysis during ripening"; ou:eid "2-s2.0-0032341568"; ou:urlDialnet ; dcterms:creator "Martín L."; bibo:volume "4"; vivo:identifier "1998-10"; ou:bibtex "@article{Córdoba1998,title = {Influence of the processing conditions of Iberian ham on proteolysis during ripening,Influencia de las condiciones de elaboraci{\\'o}n sobre la proteolisis durante la maduraci{\\'o}n del jam{\\'o}n ib{\\'e}rico},journal = {Food Science and Technology International},year = {1998},volume = {4},number = {1},pages = {17-22},author = {Mart{\\'i}n, L. and Antequera, T. and Ruiz, J. and Cava, R. and Tejeda, J.F. and C{\\'o}rdoba, J.J.}}"; ou:editorial "Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)"; fabio:hasPublicationYear "1998"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; ou:urlScopus ; ou:vecesCitado "26"^^xsd:integer; dcterms:contributor "Martín, L., Antequera, T., Ruiz, J., Cava, R., Tejeda, J.F., Córdoba, J.J."; ou:urlOrcid ; bibo:issn "1082-0132". ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .