@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . ou:bibtex "@article{Córdoba2008,title = {Characterisation of microbial deep spoilage in Iberian dry-cured ham},journal = {Meat Science},year = {2008},volume = {78},number = {4},pages = {475-484},author = {Mart{\\'i}n, A. and Benito, M.J. and Hern{\\'a}ndez, A. and P{\\'e}rez-Nevado, F. and C{\\'o}rdoba, J.J. and C{\\'o}rdoba, M.G.}}"; ou:eid "2-s2.0-38649089488"; ou:urlScopus ; ou:vecesCitado "27"^^xsd:integer; dcterms:title "Characterisation of microbial deep spoilage in Iberian dry-cured ham"; ou:urlOrcid ; vcard:url ; fabio:hasPublicationYear "2008"; vivo:identifier "2008-61"; dcterms:contributor "Martín, A., Benito, M.J., Hernández, A., Pérez-Nevado, F., Córdoba, J.J., Córdoba, M.G."; bibo:page_range "475-484"; bibo:volume "78"; bibo:issn "0309-1740"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; dcterms:publisher "Meat Science"; dcterms:creator "Martín A."; bibo:doi "10.1016/j.meatsci.2007.07.017". ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .