@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . ou:urlDialnet ; bibo:volume "21"; dcterms:title "Quality characteristics of fried lamb nuggets from low-value meat cuts: Effect of formulation and freezing storage"; fabio:hasPublicationYear "2015"; dcterms:contributor "Milagros Medina, María Teresa Antequera Rojas, Jorge Ruiz Carrascal, Estefanía Jiménez Martín, María Trinidad Pérez Palacios"; ou:editorial "Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)"; bibo:page_range "503 - 511"; bibo:issn "1532-1738"; vivo:identifier "2015-2886"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; dcterms:publisher "Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .