@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . vivo:identifier "2016-2431"; dcterms:publisher "Food Chemistry"; bibo:issn "0308-8146"; dcterms:creator "Poblaciones M.J."; bibo:page_range "427-433"; fabio:hasPublicationYear "2016"; vcard:url ; ou:urlScopus ; dcterms:contributor "Poblaciones M.J., Rengel Z."; bibo:eissn "1873-7072"; bibo:volume "212"; ou:eid "2-s2.0-84973550307"; bibo:doi "10.1016/j.foodchem.2016.05.189"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; dcterms:title "Soil and foliar zinc biofortification in field pea (Pisum sativum L.): Grain accumulation and bioavailability in raw and cooked grains"; ou:vecesCitado "81"^^xsd:integer; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion .