@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:title "Impact of volatile composition on the sensorial attributes of dried paprikas"; ou:urlScopus ; bibo:eissn "1873-7145"; bibo:volume "100"; dcterms:contributor "Martin A., Hernandez A., Aranda E., Casquete R., Velazquez R., Bartolome T., Cordoba M.G."; ou:vecesCitado "42"^^xsd:integer; fabio:hasPublicationYear "2017"; vcard:url ; ou:eid "2-s2.0-85026832456"; dcterms:publisher "Food Research International"; bibo:issn "0963-9969"; vivo:identifier "2017-186"; ou:urlOrcid ; ou:tipoPublicacion "Article"; bibo:doi "10.1016/j.foodres.2017.07.068"; a ou:Publicacion; bibo:page_range "691-697"; dcterms:creator "Martín A."; ou:bibtex "@article{Casquete2017,title = {Impact of volatile composition on the sensorial attributes of dried paprikas},journal = {Food Research International},year = {2017},volume = {100},pages = {691-697},author = {Mart{\\'i}n, A. and Hern{\\'a}ndez, A. and Aranda, E. and Casquete, R. and Vel{\\'a}zquez, R. and Bartolom{\\'e}, T. and C{\\'o}rdoba, M.G.}}"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .