@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:publisher "Food Science and Technology International"; dcterms:creator "GarcĂ­a-Parra J."; ou:urlScopus ; dcterms:contributor "Garcia-Parra J., Gonzalez-Cebrino F., Delgado-Adamez J., Cava R., Martin-Belloso O., Elez-Martinez P., Ramirez R."; bibo:volume "24"; bibo:page_range "145-160"; ou:urlDialnet ; bibo:doi "10.1177/1082013217735965"; ou:vecesCitado "15"^^xsd:integer; bibo:eissn "1532-1738"; ou:eid "2-s2.0-85041521222"; fabio:hasPublicationYear "2018"; ou:editorial "Consejo Superior de Investigaciones CientĂ­ficas (CSIC)"; vivo:identifier "2018-1045"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; dcterms:title "Effect of high-hydrostatic pressure and moderate-intensity pulsed electric field on plum"; bibo:issn "1082-0132"; vcard:url ; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .