@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:publisher "Food Science and Technology International"; ou:urlScopus ; dcterms:contributor "Martin-Mateos M.J., Amaro-Blanco G., Manzano R., Andres A.I., Ramirez R."; ou:vecesCitado "6"^^xsd:integer; ou:eid "2-s2.0-85125669232"; bibo:volume "29"; bibo:doi "10.1177/10820132221082866"; dcterms:title "Efficacy of modified active packaging with oxygen scavengers for the preservation of sliced Iberian dry-cured shoulder"; bibo:eissn "1532-1738"; dcterms:creator "Martín-Mateos M.J."; ou:editorial "Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)"; vivo:identifier "2023-1099"; fabio:hasPublicationYear "2023"; vcard:url ; ou:tipoPublicacion "Article"; ou:urlDialnet ; a ou:Publicacion; bibo:page_range "318-330"; bibo:issn "1082-0132"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .