@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . ou:urlOrcid ; bibo:eissn "2076-2607"; bibo:volume "11"; ou:vecesCitado "11"^^xsd:integer; dcterms:publisher "Microorganisms"; dcterms:title "Perspectives on the Probiotic Potential of Indigenous Moulds and Yeasts in Dry-Fermented Sausages"; dcterms:created "2023-07-01T00:00:00"^^xsd:dateTime; vcard:url ; dcterms:creator "Álvarez M."; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; vivo:identifier "2023-2200"; ou:eid "2-s2.0-85166212678"; fabio:hasPublicationYear "2023"; dcterms:contributor "Micaela Álvarez, María J. Andrade, Eva Cebrián, Elia Roncero, Josué Delgado"; a ou:Publicacion; ou:tipoPublicacion "Review"; ou:urlScopus ; bibo:doi "10.3390/microorganisms11071746"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .