@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:publisher "Food Chemistry"; bibo:doi "10.1016/j.foodchem.2023.136820"; bibo:issn "0308-8146"; ou:vecesCitado "4"; ou:eid "2-s2.0-85166284613"; vcard:url ; dcterms:contributor "Jimenez A., Rufo M., Paniagua J.M., Gonzalez-Mohino A., Olegario L.S."; vivo:identifier "2023-2563". ou:tienePublicacion . ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; ou:urlScopus ; bibo:eissn "1873-7072"; dcterms:creator "Jiménez A."; fabio:hasPublicationYear "2023"; bibo:volume "429"; ou:urlOrcid ; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; dcterms:title "Authentication of pure and adulterated edible oils using non-destructive ultrasound"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .