@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:creator "Pajuelo A."; bibo:page_range "1810-1818"; ou:urlScopus ; vcard:url ; vivo:identifier "2023-3645"; ou:urlOrcid ; dcterms:contributor "Pajuelo A., Ramiro J.L., Fernandez-Marcos M.L., Sanchez S., Perez-Palacios T., Antequera T., Marcos C.F."; bibo:volume "4"; dcterms:title "Lipidomic analysis and classification of Iberian dry-cured hams with low field NMR"; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; ou:eid "2-s2.0-85173753221"; dcterms:publisher "Food Frontiers"; fabio:hasPublicationYear "2023"; ou:vecesCitado "10"^^xsd:integer; bibo:eissn "2643-8429"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; bibo:doi "10.1002/fft2.318"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .