@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . bibo:eissn "2212-4306"; bibo:volume "60"; vivo:identifier "2024-2424"; bibo:issn "2212-4292"; dcterms:creator "Cebrián E."; dcterms:title "Evaluation of the efficacy of autochthonous biocontrol agents for controlling ochratoxin A production in simulated ripening of dry-cured ham"; ou:urlOrcid ; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; dcterms:contributor "Eva Cebrián, Elia Roncero, María J. Andrade, Félix Núñez, Belén Peromingo, Mar Rodríguez"; bibo:doi "10.1016/j.fbio.2024.104530"; dcterms:publisher "Food Bioscience"; vcard:url ; ou:eid "2-s2.0-85195394729"; ou:urlScopus ; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; fabio:hasPublicationYear "2024"; ou:vecesCitado "3"^^xsd:integer; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .