@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:creator "Solomando J.C."; bibo:page_range "6338-6352"; dcterms:publisher "Food Science and Nutrition"; ou:vecesCitado "1"^^xsd:integer; dcterms:contributor "Juan Carlos Solomando, Teresa Antequera, Matías Estaras, Antonio González, Trinidad Perez‐Palacios"; ou:eid "2-s2.0-85196145822"; ou:urlOrcid ; bibo:eissn "2048-7177"; dcterms:title "In vitro digestion and culture in Caco-2 cells to assess the bioavailability of fatty acids: A case study in meat matrix enriched with ω-3 microcapsules"; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; bibo:doi "10.1002/fsn3.4241"; vivo:identifier "2024-2525"; vcard:url ; ou:urlScopus ; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; fabio:hasPublicationYear "2024"; ou:publicadaEnRevista , . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .