@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . bibo:doi "10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110894"; ou:urlOrcid ; bibo:issn "0168-1605"; ou:urlScopus ; dcterms:created "2024-12-02T00:00:00"^^xsd:dateTime; bibo:eissn "1879-3460"; dcterms:publisher "International Journal of Food Microbiology"; bibo:volume "425"; ou:vecesCitado "0"; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; dcterms:creator "Martínez A."; dcterms:title "Improving wine fermentation efficiency of Torulaspora delbrueckii by increasing the ploidy of yeast inocula"; vivo:identifier "2024-3526"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; fabio:hasPublicationYear "2024"; dcterms:contributor "Alberto Martínez, Felipe Molina, Luis M. Hernández, Manuel Ramírez"; ou:eid "2-s2.0-85202520836"; vcard:url ; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .