@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:contributor "Mario Estévez, A. Arjona, G. Sánchez‐Terrón, J. Molina‐Infante, R. Martínez"; vivo:identifier "2024-3939"; dcterms:creator "Estévez M."; bibo:doi "10.1111/1750-3841.17407"; dcterms:publisher "Journal of Food Science"; bibo:volume "89"; ou:eid "2-s2.0-85205927150"; dcterms:title "Ultra-processed vegan foods: Healthy alternatives to animal-source foods or avoidable junk?"; ou:urlScopus ; ou:vecesCitado "8"^^xsd:integer; ou:urlOrcid ; bibo:page_range "7008-7021"; bibo:eissn "1750-3841"; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; vcard:url ; bibo:issn "0022-1147"; a ou:Publicacion; ou:tipoPublicacion "Review"; fabio:hasPublicationYear "2024"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .