@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . ou:urlOrcid ; vivo:identifier "2025-1517"; bibo:eissn "2306-5710"; dcterms:publisher "Beverages"; bibo:volume "11"; ou:vecesCitado "1"^^xsd:integer; ou:urlScopus ; dcterms:title "Cacao Mucilage Valorisation to Produce Craft Beers: A Case Study Towards the Sustainability of the Cocoa Industry in Los Ríos Province"; vcard:url ; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; fabio:hasPublicationYear "2025"; dcterms:contributor "José Villarroel-Bastidas, Jonathan Steven Párraga-Maquilón, Cinthya Elizabeth Zapata-Zambrano, María de Guide Córdoba, Alicia Rodríguez, Alejandro Hernández, Josué Briones-Bitar"; bibo:doi "10.3390/beverages11030057"; ou:eid "2-s2.0-105008882997"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; dcterms:creator "Villarroel-Bastidas J."; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .