@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:created "2025-07-01T00:00:00"^^xsd:dateTime; dcterms:publisher "Investigaciones Turisticas"; ou:urlDialnet ; dcterms:creator "Moreno-Lobato A."; ou:urlOrcid ; vivo:identifier "2025-6395"; dcterms:contributor "Moreno Lobato, Ana, Campón Cerro, Ana María, Di Clemente, Elide, Hernández Mogollón, José Manuel"; ou:vecesCitado "0"; ou:editorial "Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant"; bibo:doi "10.14198/inturi.28384"; dcterms:modified "2025-07-10T00:00:00"^^xsd:dateTime; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; bibo:issn "2174-5609"; fabio:hasPublicationYear "2025"; bibo:page_range "190-208"; ou:urlScopus ; ou:eid "2-s2.0-105009900764"; bibo:eissn "2174-5609"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; vcard:url ; dcterms:title "Memory formation in gastronomic tourism experiences through affective and intellectual mechanisms. The case of gastronomic festivals"; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .