@prefix config: . @prefix meta: . @prefix rdf: . @prefix rdfs: . @prefix xsd: . @prefix owl: . @prefix dc: . @prefix dcmitype: . @prefix dcterms: . @prefix foaf: . @prefix geo: . @prefix om: . @prefix locn: . @prefix schema: . @prefix skos: . @prefix dbpedia: . @prefix p: . @prefix yago: . @prefix units: . @prefix geonames: . @prefix prv: . @prefix prvTypes: . @prefix doap: . @prefix void: . @prefix ir: . @prefix ou: . @prefix teach: . @prefix time: . @prefix datex: . @prefix aiiso: . @prefix vivo: . @prefix bibo: . @prefix fabio: . @prefix vcard: . @prefix swrcfe: . @prefix frapo: . @prefix org: . @prefix ei2a: . @prefix pto: . dcterms:created "2025-07-01T00:00:00"^^xsd:dateTime; vcard:url ; dcterms:creator "Cabañas C.M."; ou:eid "2-s2.0-105011718721"; ou:vecesCitado "0"^^xsd:integer; vivo:identifier "2025-6485"; bibo:doi "10.3390/foods14142446"; dcterms:publisher "Foods"; dcterms:contributor "Catalina M. Cabañas; Alejandro Hernández León; Santiago Ruiz-Moyano; Almudena V. Merchán; José Manuel Martínez Torres; Alberto Martín"; ou:urlOrcid ; ou:urlScopus ; bibo:eissn "2304-8158"; ou:openaccess "1"^^xsd:boolean; fabio:hasPublicationYear "2025"; bibo:volume "14"; dcterms:title "Biocontrol of Cheese Spoilage Moulds Using Native Yeasts"; ou:tipoPublicacion "Article"; a ou:Publicacion; ou:publicadaEnRevista . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion . ou:tienePublicacion .