https://opendata.unex.es/recurso/ciencia-tecnologia/investigacion/publicaciones/Publicacion/2007-31
Literals
- dcterms:title
- Effect of sampling conditions on the odour-active compounds of Iberian ham
- dcterms:publisher
- Ciencia y Tecnologia Alimentaria
- vivo:identifier
- ou:eid
- dcterms:contributor
- Carrapiso Martínez, Ana Isabel, García González, María Carmen
- bibo:page_range
- bibo:issn
- dcterms:creator
- fabio:hasPublicationYear
- ou:editorial
- ou:bibtex
- @article{Carrapiso2007,title = {Effect of sampling conditions on the odour-active compounds of Iberian ham,Efecto de las condiciones de muestreo sobre los compuestos olor-activos del jam{\'o}n Ib{\'e}rico},journal = {Ciencia y Tecnologia Alimentaria},year = {2007},volume = {5},number = {4},pages = {287-292},author = {Carrapiso, A.I. and Garc{\'i}a, C.}}
- bibo:doi
- 10.1080/11358120709487703
- ou:tipoPublicacion
- vcard:url
- ou:urlDialnet
- ou:urlOrcid
- ou:urlScopus
- ou:vecesCitado
- bibo:volume
Typed Literals