Literals
- bibo:volume
- 66
- dcterms:creator
- Fuentes M.
- dcterms:contributor
- Miguel Gordillo, Concepción de; Martínez Cano, Manuel; Martín Vertedor, Daniel
- bibo:issn
- 0017-3495
- ou:eid
- 2-s2.0-84921879491
- ou:editorial
- Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
- bibo:doi
- 10.3989/gya.0702142
- bibo:eissn
- 1988-4214
- fabio:hasPublicationYear
- 2015
- vivo:identifier
- 2015-750
- dcterms:publisher
- Grasas y Aceites
- ou:tipoPublicacion
- Article
- dcterms:title
- Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from Morisca and Carrasquena olive varieties
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- ou:urlDialnet
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- ou:vecesCitado
- 13
Typed Literals
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- 2019-07-16T00:00:00 (xsd:dateTime)
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- True (xsd:boolean)
Inverse Relations
- Has related: ou:tienePublicacion
