Literals
- dcterms:title
- Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids
 
 - bibo:eissn
- 2212-4306
 
 - dcterms:creator
- de-la-Haba F.
 
 - bibo:doi
- 10.1016/j.fbio.2023.103027
 
 - dcterms:contributor
- de-la-Haba F., Antequera T., Ruiz J., Solomando J.C., Pajuelo A., Perez-Palacios T.
 
 - ou:eid
- 2-s2.0-85167787283
 
 - fabio:hasPublicationYear
- 2023
 
 - vivo:identifier
- 2023-2781
 
 - bibo:issn
- 2212-4292
 
 - dcterms:publisher
- Food Bioscience
 
 - ou:tipoPublicacion
- Article
 
 - vcard:url
 - ou:urlOrcid
 - ou:urlScopus
 - bibo:volume
- 55
 
 
Typed Literals
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- True (xsd:boolean)
 
 - ou:vecesCitado
- 10 (xsd:integer)
 
 
