Literals
- dcterms:publisher
- Applied Food Research
 
 - bibo:doi
- 10.1016/j.afres.2025.100711
 
 - dcterms:creator
- Merchán A.V.
 
 - dcterms:contributor
- Almudena V. Merchán, Ángel Carlos Román, Santiago Ruiz-Moyano, María Vázquez-Hernández, Catalina M. Cabañas, María José Benito
 
 - ou:eid
- 2-s2.0-85215362859
 
 - bibo:eissn
- 2772-5022
 
 - fabio:hasPublicationYear
- 2025
 
 - vivo:identifier
- 2025-381
 
 - ou:tipoPublicacion
- Article
 
 - dcterms:title
- Mycobiota composition through the ripening of artisanal soft cheeses ‘Torta del Casar’ and ‘Queso de la Serena’ monitored by high-throughput sequencing
 
 - vcard:url
 - ou:urlOrcid
 - ou:urlScopus
 - bibo:volume
- 5
 
 
Typed Literals
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 - ou:vecesCitado
- 1 (xsd:integer)
 
 
