https://opendata.unex.es/recurso/ciencia-tecnologia/investigacion/publicaciones/Publicacion/2019-668
Literals
- dcterms:title
- Type of paprika as a critical quality factor in Iberian chorizo sausage manufacture
- bibo:eissn
- ou:eid
- dcterms:contributor
- Pereira C., Cordoba M.D.G., Aranda E., Hernandez A., Velazquez R., Bartolome T., Martin A.
- bibo:doi
- 10.1080/19476337.2019.1668861
- ou:editorial
- ou:bibtex
- @article{Cordoba2019,title = {Type of paprika as a critical quality factor in Iberian chorizo sausage manufacture,Tipo de piment{\'o}n como factor cr{\'i}tico de calidad en la producci{\'o}n de chorizo ib{\'e}rico},journal = {CYTA - Journal of Food},year = {2019},volume = {17},number = {1},pages = {907-916},author = {Pereira, C. and C{\'o}rdoba, M.D.G. and Aranda, E. and Hern{\'a}ndez, A. and Vel{\'a}zquez, R. and Bartolom{\'e}, T. and Mart{\'i}n, A.}}
- dcterms:creator
- bibo:issn
- dcterms:publisher
- fabio:hasPublicationYear
- vivo:identifier
- bibo:page_range
- ou:tipoPublicacion
- vcard:url
- ou:urlDialnet
- ou:urlOrcid
- ou:urlScopus
- ou:vecesCitado
- bibo:volume
Typed Literals